Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tarafından korunmak

Rüyada erkek tarafından korunmak

Rüyada erkek tarafından korunmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, her anlamda güçleneceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ağız tadından olacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korunmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza, özel yaşamınıza ya da sizin için önemli herhangi bir konuya ilişkin teklif veya önerileriniz ilgi çekmeye ya da destek görmeye başlayabilir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada erkek tarafından korunmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına inanılır.

Rüyada köpek tarafından korunmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, hastalıklardan kurtulacağına, borçlarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından korunmak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birileri tarafından korunmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından korunmak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından korunmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments