Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından korunmak

Rüyada biri tarafından korunmak

Rüyada biri tarafından korunmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, tartışma yaşayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizden bazılarının düzeltilmesinde veya daha hoş hale getirilmesinde karizmanızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada erkek tarafından korunmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, lüksünün artacağına delalettir.

Rüyada askerler tarafından korunmak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, işlerinin zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yılan tarafından korunmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekler tarafından korunmak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından korunmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada köpek tarafından korunmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birileri tarafından korunmak tüm dileklerin tutacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments