Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tarafından korunmak

Rüyada asker tarafından korunmak

Rüyada asker tarafından korunmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada asker tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Rüyada asker tarafından korunmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayırlı işlerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından korunmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aslan tarafından korunmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yılan tarafından korunmak yuva kuracağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından korunmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada melekler tarafından korunmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birisi tarafından korunmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, gergin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments