Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine rivayet eder.

Rüyada biri tarafından korunduğunu gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada asker tarafından korunmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada birileri tarafından korunmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada polis tarafından korunmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına yorulur.

Rüyada köpek tarafından korunmak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan tarafından korunmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekler tarafından korunmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada melekler tarafından korunmak sorunların birbiri ardına geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments