Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerler tarafından korunmak

Rüyada askerler tarafından korunmak

Rüyada askerler tarafından korunmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, güzel işler yapacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına yorulur.

Rüyada askerler tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Rüyada askerler tarafından korunmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker tarafından korunmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından korunmak rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada köpekler tarafından korunmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada melekler tarafından korunmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada aslan tarafından korunmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments