Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkek tarafından korunmak

Rüyada bir erkek tarafından korunmak

Rüyada bir erkek tarafından korunmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, aralarından su sızmayacağına inanılır.

Rüyada erkek tarafından korunmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada asker tarafından korunmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından korunmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, refahının ve varlığının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerler tarafından korunmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Rüyada polis tarafından korunmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada melekler tarafından korunmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından korunmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, bol dua edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments