Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tarafından korunmak

Rüyada köpek tarafından korunmak

Rüyada köpek tarafından korunmak yeni bir ortama girileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada köpekler tarafından korunmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada köpek tarafından korunmak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada aslan tarafından korunmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, destek göreceğine işaret eder.

Rüyada erkek tarafından korunmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yılan tarafından korunmak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, her anlamda şifa bulmaya, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından korunmak başarılar elde edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments