Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileri tarafından korunmak

Rüyada birileri tarafından korunmak

Rüyada birileri tarafından korunmak ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada birileri tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor.

Rüyada birileri tarafından korunmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iyi hissedileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada köpek tarafından korunmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına inanılır.

Rüyada erkek tarafından korunmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından korunmak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada asker tarafından korunmak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.

Rüyada askerler tarafından korunmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada melekler tarafından korunmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments