Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek suratı görmek

Rüyada erkek suratı görmek

Rüyada erkek suratı görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işarettir.

Rüyada erkek suratı gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Rüyada erkek suratı görmek düşmanını alt edeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada erkek surat görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada surat asmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil surat görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, haneye dertlerin gireceğine , zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada birinin suratına tükürmek işlerinde berekete kavuşacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada suratta kıl görmek hak yoluna döneceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin surat görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada yanık surat görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments