Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık surat görmek

Rüyada yanık surat görmek

Rüyada yanık surat görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanık surat gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi, mantıklı veya tüm ipuçlarına ya da bilgilere ulaşana kadar kımıldamayacak pozisyon almanızda fayda var.

Rüyada yanık surat görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hatalarını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada surata tükürmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde surat görmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada suratsız insan görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, sıkıntılarının geçeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada suratı morarmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada suratının şiştiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada suratı yeşil görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, işindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments