Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek surat görmek

Rüyada erkek surat görmek

Rüyada erkek surat görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada erkek surat gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada erkek suratı görmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada erkek surat görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalet eder.

Rüyada asık suratlı birini görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulmaktadır.

Rüyada surata su atmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sivilceli surat görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan suratlı köpek görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek malından ve parasından kaybedeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yanık surat görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments