Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratta kıl görmek

Rüyada suratta kıl görmek

Rüyada suratta kıl görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayırlı bir karar verileceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, kendisine gelemeyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suratta kıl gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Rüyada suratta kıl görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada suratının kıllandığını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada suratında kıl görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada çirkin surat görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, düşmanlarına da dost olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada sivilceli surat görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratta sakal görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan suratlı balık görmek icat yapacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz surat görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments