Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada surat asmak

Rüyada surat asmak

Rüyada surat asmak işte de mutlu olunacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, rakipleri mağlup edeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, rahat rahat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada surat asmak gördüyseniz:

  • Dikkatli bakmanız durumunda nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada suratını asmak korkularından kurtulacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada surat asmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, itibar edineceğine delalet eder.

Rüyada suratı yanmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada suratında kıl görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, düşmanların barışacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan suratlı balık görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sıkıntıların artacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalet eder.

Rüyada kara surat görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kişinin hayatının değişeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada maymun suratlı insan görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments