Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin surat görmek

Rüyada çirkin surat görmek

Rüyada çirkin surat görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, yokluğun biteceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada çirkin surat gördüyseniz:

  • Diyalog kurmanın kolaylaşmaya başladığını görebilirsiniz.

Rüyada çirkin surat görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada insan suratlı köpek görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin suratına tükürmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada surat görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada asık suratlı birini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada suratta leke görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, uzun sohbetler edeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments