Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil surat görmek

Rüyada yeşil surat görmek

Rüyada yeşil surat görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, önemli kararlar alınacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil surat gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada yeşil surat görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratı yeşil görmek iş sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada suratının soyulduğunu görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada suratta leke görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ticarette ilerleyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret eder.

Rüyada kara surat görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada birinin surat astığını görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan suratlı köpek görmek maddi anlamda zayıflayacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada suratında kıl görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, helal ekmek yiyeceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments