Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin suratına tükürmek

Rüyada birinin suratına tükürmek

Rüyada birinin suratına tükürmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin suratına tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kötü değil iyi taraflarına odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada suratına tükürmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin suratına tükürmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, zenginliğe kavuşacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada başkasının suratına tükürmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada surata tükürmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asık suratlı insan görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratta leke görmek yaşama isteğinin artacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada çirkin suratlı kadın görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada bebek suratı görmek dinde olgunlaşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments