Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek şortu görmek

Rüyada erkek şortu görmek

Rüyada erkek şortu görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine alamet eder.

Rüyada erkek şortu gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Rüyada şortlu erkek görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek şortu görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kurtuluşa kavuşacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına rivayet eder.

Rüyada kısa şort giymek işlerin yolunda gideceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kendini şortla görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Rüyada kot şort giymek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada siyah şort görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şort görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şort aldığını görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments