Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şortlu erkek görmek

Rüyada şortlu erkek görmek

Rüyada şortlu erkek görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada şortlu erkek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada erkek şortu görmek bunun için her gün şükredeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada şortlu erkek görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, karlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şort giymiş birini görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz şort giymek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Rüyada kendini şortla görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mini şort giymek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz şort görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet eder.

Rüyada turuncu şort görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kötü sözler duylacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments