Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz şort görmek

Rüyada beyaz şort görmek

Rüyada beyaz şort görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz şort gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz şort giymek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına yorulur.

Rüyada beyaz şort görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, canının sağ olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada şort görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendini şortla görmek şansın çalışmaya başlayacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada turuncu şort görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa şort giymek ister istemez çok üzüleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şort satın almak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı şort görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments