Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini şortla görmek

Rüyada kendini şortla görmek

Rüyada kendini şortla görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendini şortla gördüyseniz:

  • Karmaşık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Rüyada şort aldığını görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi şort giymek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada şort giymek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, beden sağlığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa şort giymek imkânların günden güne azalacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şortlu erkek görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şort görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada deniz şortu görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şort giymiş birini görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments