Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şort aldığını görmek

Rüyada şort aldığını görmek

Rüyada şort aldığını görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada şort aldığını gördüyseniz:

  • Genel çevrenizde veya kendi içinizde kargaşa yaşayabilirsiniz, bundan doğabilecek algılama hataları neticesinde yanlış tutumlar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada şort aldığını görmek işlerinin bozulacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Rüyada şortla gezmek düşünmeden adımlar atayacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine inanılır.

Rüyada mavi şort giymek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek şortu görmek geniş rızık elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada yeşil şort giymek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah şort giymek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pembe şort giymek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments