Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah şort görmek

Rüyada siyah şort görmek

Rüyada siyah şort görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah şort gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Rüyada siyah şort giymek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada siyah şort görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada şortla gezmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kot şort giymek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada erkek şortu görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, bir anda yükseleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mini şort giymek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada mavi şort giymek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, korkularının üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz şortu görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments