Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa şort giymek

Rüyada kısa şort giymek

Rüyada kısa şort giymek uzun sohbetler edeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, prestij kaybı yaşayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa şort giymek gördüyseniz:

  • İlk bakışta, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor.

Rüyada kısa şort giymek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı şort giymek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah şort giymek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kot şort giymek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi şort giymek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe şort giymek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin şort giydiğini görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şort giymek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments