Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot şort giymek

Rüyada kot şort giymek

Rüyada kot şort giymek yeni bir başlangıç yapmaya, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, ağız tadının bozulmayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, dünya malı elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada kot şort giymek gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada kot şort giymek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şort giymek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şort giymek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe şort giymek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada sarı şort giymek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil şort giymek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada mini şort giymek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi şort giymek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments