Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeyini yalamak

Rüyada şeyini yalamak

Rüyada şeyini yalamak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret eder.

Rüyada şeyini yalamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Rüyada bir şey yalamak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalet eder.

Rüyada erkek şeyi yalamak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, kendi işinin başına geçeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada şeyini yalamak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Rüyada tenasül uzvu yalamak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, gelişeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada aslanın yaladığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kendi organını yalamak de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Rüyada domuzun yaladığını görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada parmağını yalamak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments