Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey yalamak

Rüyada bir şey yalamak

Rüyada bir şey yalamak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yeni bir ev alınacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şey yalamak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya yöntemlerinizin sorgulanması veya eleştirilmesi hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada erkek şeyi yalamak ağlayacağına ve dertleneceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şeyini yalamak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına yorulur.

Rüyada bir şey yalamak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak yalamak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının organını yalamak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyun yalamak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeklik organı yalamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına alamet eder.

Rüyada rahim yalamak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments