Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek şemsiyesi görmek

Rüyada erkek şemsiyesi görmek

Rüyada erkek şemsiyesi görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek şemsiyesi gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz doğru düşünmenizi zorlaştırıyor olabilir.

Rüyada erkek şemsiyesi görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk şemsiye görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çok büyük şemsiye görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine yorulur.

Rüyada küçük şemsiye görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine şemsiye almak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek kısmetinin hep açık olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Rüyada şemsiye kaybetmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulur.

Rüyada şemsiye çaldırmak sorunların artacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments