Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye kaybetmek

Rüyada şemsiye kaybetmek

Rüyada şemsiye kaybetmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli harcamalarınız, ödeme tablolarınız veya anlamalar yenilenebilir.

Rüyada şemsiye kaybetmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyesini kaybetmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, ferahlık veren sözler duymaya, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına yorulur.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye tutmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yeni şemsiye almak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada şemsiye hediye almak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok şemsiye görmek borçlarının biteceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments