Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye çaldırmak

Rüyada şemsiye çaldırmak

Rüyada şemsiye çaldırmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret eder.

Rüyada şemsiye çaldırmak gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Rüyada şemsiye çalmak anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye çaldırmak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada şemsiyeler görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, deneyim kazanacağına işarettir.

Rüyada birine şemsiye almak inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, işlerin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, işlerinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye bulmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiyeyle uçmak kazancının da eksilmeyeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, maddi gücünü yitireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı şemsiye görmek varolan borçların ödeneceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments