Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış şemsiye görmek

Rüyada kırılmış şemsiye görmek

Rüyada kırılmış şemsiye görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yüksek bir makamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış şemsiye gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada şemsiye kırıldığını görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü şemsiye görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni mekânlara gireceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Rüyada pembe şemsiye görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kapalı şemsiye görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işarettir.

Rüyada çok şemsiye görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet eder.

Rüyada renkli şemsiye görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, amaçlarına nail olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments