Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük şemsiye görmek

Rüyada küçük şemsiye görmek

Rüyada küçük şemsiye görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük şemsiye gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerden faydalanmanın yollarını aramalısınız.

Rüyada küçük şemsiye görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk şemsiye görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Rüyada şemsiyeyle birini dövmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada birinden şemsiye istemek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk şemsiye görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada şemsiyeyi kırmak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments