Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine şemsiye almak

Rüyada birine şemsiye almak

Rüyada birine şemsiye almak şükrederek yaşayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine şemsiye almak gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada mor şemsiye görmek mutlu olacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şemsiye istemek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına işarettir.

Rüyada şemsiyeler görmek hayırlı işlere girileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ters şemsiye görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek kazancın arttırılacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kazancın sürekli artacağına delalettir.

Rüyada birçok şemsiye görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada birinin elinde şemsiye görmek kendine olan güvenini yitireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada şemsiye tutmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, amaçlarına nail olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments