Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük şemsiye görmek

Rüyada çok büyük şemsiye görmek

Rüyada çok büyük şemsiye görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada çok büyük şemsiye gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Rüyada çok büyük şemsiye görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük şemsiye görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geleceğinizin güzel olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir şemsiye görmek fakirlerin zenginleşeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına yorulur.

Rüyada birine şemsiye almak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz şemsiyesi görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, elinin sıkışacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye taşımak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin altında yürümek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açılmamış şemsiye görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments