Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk şemsiye görmek

Rüyada mor renk şemsiye görmek

Rüyada mor renk şemsiye görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada mor renk şemsiye gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Rüyada mor renk şemsiye görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, huzurlu hissedileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada mor şemsiye görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işarettir.

Rüyada renkli şemsiye görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına delalettir.

Rüyada renkli şemsiyeler görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işarettir.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu mor renk görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada mor renk canta görmek namaz kılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments