Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek saati takmak

Rüyada erkek saati takmak

Rüyada erkek saati takmak çok başarılı olunacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, işlerine dört elle sarılacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kimden akıl soracağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek saati takmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada erkek saati takmak imkânların çok daha iyi olacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada yüzük ve saat takmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çevrenizden takdir görmeye, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada hediye saat takmak güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, her istediğini alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ kola saat takmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın rengi saat takmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına saat takmak komşularla ters düşüleceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kendine döneceğine inanılır.

Rüyada kola saat takmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah saat takmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, ailesini hem gururlandıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments