Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah saat takmak

Rüyada siyah saat takmak

Rüyada siyah saat takmak bolluğun sürekli olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına alamet eder.

Rüyada siyah saat takmak gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada siyah saat takmak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kol saati takmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına inanılır.

Rüyada saat takmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işarettir.

Rüyada saat bulup takmak işlerdeki verimin artacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kol saati takmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments