Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın rengi saat takmak

Rüyada altın rengi saat takmak

Rüyada altın rengi saat takmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalettir.

Rüyada altın rengi saat takmak gördüyseniz:

  • Ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada altın rengi saat takmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet eder.

Rüyada altın rengi saat görmek mutluluk ve huzur bulacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada altın renginde kol saati görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, elinin darlık görmeyeceğine, çok daha fazla adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi kol saati görmek temize çıkacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada reşat altın takmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın rengi yüzük takmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın saat takmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kol saat takmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments