Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ kola saat takmak

Rüyada sağ kola saat takmak

Rüyada sağ kola saat takmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, yalnız hissetmeye, sermayesini kaybedeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Rüyada sağ kola saat takmak gördüyseniz:

  • Yanlış bir izlenim kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada sağ kola saat takmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, aileyle iş yapmayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ kola altın bilezik takmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kola altın saat takmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saati kola takmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kola saat takmak çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kola altın künye takmak sorumlu tutacağına, şeytana uyacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada kola künye takmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kola altın bilezik takmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments