Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye saat takmak

Rüyada hediye saat takmak

Rüyada hediye saat takmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hediye saat takmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada hediye saat takmak iyi zamanlar geçireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden hediye saat almak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada hediye kol saati görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada masa saati hediye almak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada hediye saat almak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden saat hediye almak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, hayırlı bir haber alınacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat hediye edildiğini görmek bol kazanç getireceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat hediye aldığını görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments