Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola saat takmak

Rüyada kola saat takmak

Rüyada kola saat takmak para kazanmaya başlayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kola saat takmak gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Rüyada saati kola takmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kola altın saat takmak rahat bir hayata adım atılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada kola saat takmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ kola saat takmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, işbirliği içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kola künye takmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol kola bilezik takmak rahat şekilde yaşayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kola bilezik takmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kola altın künye takmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments