Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına saat takmak

Rüyada başkasına saat takmak

Rüyada başkasına saat takmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kötü gidişe dur denileceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasına saat takmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Rüyada yeşil saat takmak eksiklerinin farkına varacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Rüyada beyaz saat takmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kol saati takmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah saat takmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulur.

Rüyada koluna saat takmak kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına alamet eder.

Rüyada saati ters takmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hikmet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna saat takmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak karalar bağlayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments