Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük ve saat takmak

Rüyada yüzük ve saat takmak

Rüyada yüzük ve saat takmak uzun sohbetler edeceğine, kişinin rahat nefes alacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yeni şeyler deneneceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet eder.

Rüyada yüzük ve saat takmak gördüyseniz:

  • İstemeniz durumunda sizi çok az şey engelleyebilir.

Rüyada yüzük ve saat takmak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil saat takmak başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe saat takmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada başkasına saat takmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati takmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye saat takmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, yetki ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada parlak kol saati takmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments