Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ruj sürmek

Rüyada erkek ruj sürmek

Rüyada erkek ruj sürmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine delalettir.

Rüyada erkek ruj sürmek gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkeğe ruj sürmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada erkek ruj sürmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek büyük özgüven kazanacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada parlak ruj sürmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, ekonomik gücün çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ruj sürmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, masumluğunu ispat edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments