Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına işarettir.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz yaşamın tadına varmanız için gerekli desteği sağlıyor.

Rüyada aynaya bakarak ruj sürmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada aynaya bakarak ağlamak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret eder.

Rüyada aynaya bakarak konuşmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Rüyada aynaya bakarak dua etmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek seyahatlere katılacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada aynaya bakarak makyaj yapmak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakarak oynamak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kurandan bakara suresini okumak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments