Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, sıkıntılarının geçeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, dolayısıyla geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına rivayet eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dudaklara ruj sürmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, işe ve aşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağına ruj sürmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek içinin ferahlayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments