Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak ruj sürmek

Rüyada parlak ruj sürmek

Rüyada parlak ruj sürmek sorunların teker teker çözüleceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak ruj sürmek gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada parlak ruj sürmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, rakiplerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek ruj sürmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğe ruj sürmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil ruj sürmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Rüyada birine ruj sürmek yarınlarına inanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada dudağa ruj sürmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmız ruj sürmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments