Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaklara ruj sürmek

Rüyada dudaklara ruj sürmek

Rüyada dudaklara ruj sürmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, zenginliğe kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalettir.

Rüyada dudaklara ruj sürmek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna tabir olunur.

Rüyada dudaklara ruj sürmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalettir.

Rüyada dudağına ruj sürmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, daha kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Rüyada dudağa ruj sürmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, üzerinde kafa yoracağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada kendi dudağına ruj görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments