Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağa ruj sürmek

Rüyada dudağa ruj sürmek

Rüyada dudağa ruj sürmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Rüyada dudağa ruj sürmek gördüyseniz:

  • Mevcut bir düzenleme veya planın kendi kendini geliştirmesi için daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.

Rüyada dudaklara ruj sürmek onun zamanını çalacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada dudağa ruj sürmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek sağlığının kötüye gideceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalettir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işarettir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments