Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ruj sürmek

Rüyada siyah ruj sürmek

Rüyada siyah ruj sürmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işaret eder.

Rüyada siyah ruj sürmek gördüyseniz:

  • Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada siyah ruj sürmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Rüyada parlak ruj sürmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruj sürmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek gönül gözünün açılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kırmız ruj sürmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ruj sürmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek gelirinin eksileceğine, yapacağı planların altüst olacağına, dertlerin bölüşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments