Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe ruj sürmek

Rüyada erkeğe ruj sürmek

Rüyada erkeğe ruj sürmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sorumluluk alacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada erkeğe ruj sürmek gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Rüyada erkeğe ruj sürmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek ruj sürmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmız ruj sürmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada parlak ruj sürmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ruj sürmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Rüyada ruj sürmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sarı ruj sürmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına işarettir.

Rüyada mavi ruj sürmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments